5.4.13

«Καμμένο» χαρτί η κυβέρνηση της «αριστεράς»…


Άργησα να το σχολιάσω, αλλά ποτέ δεν είναι αργά…. Βραδάκι του Ιουνίου ήταν σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» όταν ο Καμμένος ενημέρωνε στελέχη του ότι οι ΑΝΕΛ είχαν προχωρήσει οι συνομιλίες με τον ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση που αυτός έβγαινε πρώτο κόμμα. Μάλιστα λέει είχαν μοιράσει μέχρι και υπουργεία.

Και λέω εγώ τώρα, με το φτωχό μου το μυαλό. Καλαμαράκια και υπουργεία, τον Ιούνιο;; Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι επιδιώκει κυβέρνηση της Αριστεράς; Ναι τότε.
Κυβέρνηση της Αριστεράς από τη μία για να ψαρέψει ψηφοφόρους από το ΚΚΕ και την ίδια ώρα παζάρεμα υπουργείων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που και εθνικιστές μπορούν να χαρακτηριστούν. Και μάλιστα τι υπουργεία; Το Εθνικής Άμυνας και το Δημόσιας Τάξης. (Ασήμαντα εντελώς…)

Σκέψου τώρα το ΚΚΕ σε μια τέτοια κυβέρνηση. Μαζί με τον Τσίπρα που υμνεί τον Ομπάμα και το ΔΝΤ, τον Καμμένο να τα βάζει με τους μετανάστες και να λέει για αεροψεκασμούς, την Λούκα Κατσέλη και τον Αρσένη, τους Κοτσακάδες και τους Ραυτόπουλους…
Τι θα έκανε; Θα ξέπλενε τα άπλυτά τους; Τι σχέση έχουν τα λαϊκά συμφέροντα με όλους αυτούς;;;

Ευτυχώς που το ΚΚΕ δεν έκανε τέτοιο θεμελιώδες λάθος (για να μη το πω πιο …λαϊκά). Πολλοί την πάτησαν, δεν κατάλαβαν όσα τους έλεγε το ΚΚΕ. Ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα και πολλοί έχουν βγάλει ήδη. 
Ευτυχώς για το λαό, το ΚΚΕ δεν παίζει σ’ αυτό το παιχνίδι, δεν νοιάζεται για καρέκλες, δεν κοροϊδεύει- λέει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου